سه شنبه, 28 ارديبهشت 1395 00:00

آماده سازی مدارک برندگان لاتاری

Written by 
Rate this item
(2 votes)

مدارک مورد نیاز سفارت برای برندگان لاتاری

پس از پر کردن فرم DS260 شما باید به فکر تکمیل مدارک مورد نیاز و ارائه به مسئول کنسول باشید. مدارک به شرح زیر است.

  • شناسنامه و کارت ملی افرادی که می خواهند برای ویزا اقدام کنند در کیس شما .
  • سند ازدواج یا طلاق .
  • آخرین مدرک تحصیلی خود و همراهان خود بسیار مهم .

تمام مدارک تحصیلی در مقطع دوم تحصیل و بالاتر باید ترجمه و به همراه اصل آنها برای روز اینترویو به همراه ببرید. دیپلم فنی حرفه ای، مدارک دانشگاهی، پیش دانشگاهی و در مجموع هر مدرکی بالاتر از سیکل باید ترجمه و همراه برده شود.

  • نامه تمکن مالی

تمکن مالی به چندین روش قابل اثبات است. جدای از تمکن حتی میتوانید اسپانسر داشته باشید اما ما اسپانسر را توصیه نمیکنیم. به تبلیغات تغلبی فروش اسپانسر توجه نکنید. شما نیاز به اسپانسر ندارید. برای مهاجرت به امریکا اثبات تمکن مالی کافیست. میتوانید به ازای هر نفر 20 هزار دلار در حساب خود واریز کنید و پس از دریافت گواهی از بانک که موجودی شمارا به دلار تصدیق میکند حسابتان را مجدد خالی کنید. حال همان برگه گواهی بانک برای شما حکم سند تمکن مالی شمارا بازی خواهد کرد. این کار را یک هفته قبل از سفر برای اینترویو انجام دهید. در صورتی که ملک به نامتان است سندش را ترجمه کنید و ترجمه سند را به همراه خودتان ببرید.

  • کارت پایان خدمت سربازی
  • مدارک شغلی

در صورتی که جواز کسب دارید یا شرکت ثبت شده دارید حتما روزنامه رسمی و جوازتان را ترجمه کنید و به همراه خودتان ببرید. هرچه شما معتبر تر جلوه کنید نگاه مثبت تری به شما خواهد شد. فراموش نکنید که شخصی که ویزای شمارا تایید میکند یک انسان است با سلیقه و عقیده خاص خودش.

تمکن مالی و اسپانسر برای برندگان لاتاری

تاکید میکنیم مجدد که شما نیاز به اسپانسر نخواهید داشت اما در صورت داشتن یک اسپانسر پروسه کاری شما بهتر انجام خواهد شد. ضمنا روال معرفی اسپانسر به شکل زیر است.
اسپانسر قرار است اظهار کند که حاضر است شما را از نظر مالی حمایت کند، اما چه طوری؟ خیلی ساده است! فرمی هست به نام «I-134» یا Affidavit of Support‎‏ ‏که اسپانسر شما باید آن را امضا کند و بعد به یک محضر ببرد تا گواهی امضا بگیرد (روی فرم یک مهر مزنند و تمام).. فردی که اسپانسر شما می شود باید خود ساکن آمریکا بوده و آن قدر توان مالی داشته ‏باشد تا بتواند شما را ساپورت کند.

اثبات تمکن مالی اسپانسر برای برندگان لاتاری

با ارائه گواهی مالیات سال قبل خود، میزان مالیات داده شده و یا به عبارت دیگر مقدار درآمد واقعی خود را اعلام نماید. این گواهی شامل فرم‌هایی نظیر فرم ۱۰۴۰ و فرم W2 هست که اگر اسپانسر مالیات سال قبل را پرداخت کرده باشد این فرم‌ها را در اختیار دارد و کافی است کپی فرم‌ها را برای شما بفرستد. ممکن است اسپانسر شما سال قبل مالیات نداده و یا به طور کامل پرداخت نکرده باشد. در این صورت باید ثابت کند که درآمد امسال او بیشتر از سال قبل می باشد ، و برای این کار باید به صورت رسمی از محل کارخود یک گواهی بگیرد و برای شما بفرستد. اگر این فرد مالیات خود را پرداخت نکرده و همچنین قادر به ارائه گواهی یاد شده نمی باشد ، می‌تواند یک گواهی بانک مبنی بر اینکه پول نقد کافی در بانک دارد دریافت کرده و برای شما بفرستد.

اگر اسپانسر شما هیچ کدوم از شرایط بالا رو ندارد شما باید به فکر یک اسپانسر دیگر باشید یا اینکه خودتان به سفارت تمکن مالی خودتان را نشان دهید. ( فقط می بایستی یک آدرس در آمریکا برای ارسال گرین کارت خود به سفارت و یا در مرز ورودی به مامور مهاجرت آمریکا ارئه دهید ) اسپانسر باید از حد کافی توان مالی برخوردار باشد. این مقدار بستگی به این دارد که اسپانسر چند نفر را تحت پوشش خود قرار داده است (مشتمل بر خانواده خودش و خانوده شما به علاوه اشخاصی که از قبل ‏ساپورت کرده باشد) و هم‌چنین به ایالتی که در آن زندگی می‌کند نیز بستگی دارد. ‏مقایسه این موارد با خط فقر در امریکا باید نشان دهد که درآمد فرد برای حمایت از شما کافی خواهد بود. در مقایسه درآمد با خط فقر هم، درآمد فرد باید از عددی که در جدول‌های مربوط به خطر فقر اشاره شده است بیشتر باشد چون اگر کمتر باشد افیسر اسپانسری که معرفی نمودید را نمی پذیرد.

اسپانسر شما بعد از پر کردن فرم I-134 این فرم را به ‏همراه کپی فرم‌های مالیاتی برای شما از طریق پست می‌فرستد. دقت ‏کنید که در مورد فرم I-134، ارسال با ایمیل و فکس قابل قبول نمی باشد چون باید اصل فرم را در زمان مصاحبه در اختیار داشته باشید ولی در مورد گواهی مالیاتی به علت ‏این که کپی آن مورد نیاز است می‌توان از فکس یا ایمیل هم استفاده کرد.

مدارک مورد نیاز اسپانسر برای برندگان لاتاری

  • فرم I-134
  • فرم های مالیاتی سه سال آخر که اسپانسر پرداخت کرده است.
  • کپی پاسپورت امریکایی اسپانسر
  • نامه اشتغال به کار اسپانسر با ذکر درامد سالیانه
  • اصل نامه بانکی مانده حساب اسپانسر ممهور به مهر بانک
Read 3967 times Last modified on پنج شنبه, 11 شهریور 1395 17:24
موسسه حامی مهاجر

موسسه غیر تجاری حامی مهاجر با اساسنامه مهاجرتی به شماره ثبت 40059 واقع در ایران، تهران، فلکه دوم صادقیه برج گلدیس واحد 707، تنها موسسه مهاجرتی با اساسنامه مهاجرتی در ایران است که به صورت تخصصی در حوزه لاتاری گرین کارت آمریکا فعالیت میکند.

لاتاری گرین کارت آمریکا فعالیت میکند.

" />
مشاوره در تلگرام
کانال تلگرام ما